P-automater

Brukervennlige og driftssikre P-automater

En betalingsautomat er ofte den enkleste og mest kostnadseffektive måten å generere inntekter fra et åpent parkeringsområde. Alle NorTronic sine P-automater lages i rustfritt stålmateriale og øyevennlig design. Administrasjonssystemet sikrer deg innsyn i salg og aktivitet i sanntid. Bedre oversikt gjør det også lettere å yte god service til kundene dine.

Siden vi bygger NorBill automatene våre selv, kan vi skreddersy enhver løsning til dine ønsker og spesifikasjoner. Vi tilbyr også fjernsupport og vedlikeholdsavtale som sikrer at P-automaten alltid er oppdatert.

NorBill 7000

NorBill 7000 Det nyeste innen parkeringsautomater. Har brukervennlig grensesnitt og flerspråklig meny. Funksjon for bruk med billett eller billettløs der man legger inn bilens reg. nummer. Funksjon for forskuddsbetaling eller faktisk P-tid.

NorBill 3000

NorBill 3086 er en billettautomat for forskuddsbetaling med mynt eller kort. NorBill 3088 er en billettautomat hvor man kan betale for faktisk P-tid.

NorBill 1000

NorBill 1000 er en betalingsterminal med mange bruksområder. Eks. bomveier, bobilcamping, båthavn, strømbetaling, greenfee, osv.

Finner du det du leter etter? Vi hjelper deg gledelig!

Ring oss på
51 85 65 65

Mandag - Fredag
08.00 - 16.00