Parkering

Smarte parkeringssystemer gir økt kontroll og inntjening

NorTronic har gjennom mer enn 45 år utviklet stadig mer komplette og tekniske parkeringssystemer. Våre løsninger inneholder morgendagens teknologi, og skreddersys alltid til lokasjon og trafikal utfordring.

Vår ambisjon er å sikre enkel, rask og brukervennlig parkering for bilistene, samt lønnsomhet og oversikt for deg som eier.

P-automater

En betalingsautomat er ofte den enkleste og mest kostnadseffektive måten å generere inntekter fra et åpent parkeringsområde. Siden vi bygger NorBill automatene våre selv, kan vi skreddersy enhver løsning.

Les mer om P-automater

Bom og automat

Bom med betalingsterminal er en effektiv løsning for avsperrede parkeringsområder. Vår løsning «kort inn/kort ut» sikrer lettvint betaling og tidseffektiv inn- og utkjøring.

Les mer om Bom og automat

Mobilt kontrollverktøy

SCANaCAR er en bil som er utstyrt med et unikt og innovativt kamerasystem for håndhevelse av parkering. Kontrollkjøretøyet skanner parkerte biler mens den deltar i vanlig trafikk.

Les mer om Mobilt kontrollverktøy

Tellesystem og veiledning

Stadig flere parkeringsanlegg utrustes med tellesystem og signalanlegg med eller uten plassdeteksjon. Våre systemer for telling og veiledning er i dag bransjeledende på kvalitet og driftssikkerhet.

Les mer om Tellesystem og veiledning

ParkPay - Skiltgjenkjenning

ParkPay skiltgjenkjenningssystem (ANPR) er det mest «komplette» parkeringssystemet på markedet. Leveres med eller uten fysisk veibom og som standard løsning eller skreddersøm.

Les mer om Skiltgjenkjenning

Belysning

Greenlux by NorTronic – markedets beste lysprodukter!

Les mer om Belysning