Om oss

Slik ble vi landets ledende innen parkering og trafikktekniske løsninger

NorTronic ble etablert i 1971. Siden starten har vi utviklet stadig mer komplette tekniske systemer for kunder innen parkering, veibom og trafikkstyring.

50 år i bransjen har gitt oss en unik kompetanse. Vi kjenner våre kunder og deres kunder, og fanger raskt opp hvilke ønsker og behov som til enhver tid gjør seg gjeldende. Erfaringene har gitt oss et stort bransjenettverk, både nasjonalt og internasjonalt. Dette sikrer oss førstehåndskunnskap om det aller siste innen teknologi, løsninger og produkter, som igjen kommer våre kunder og deres kunder til gode.

Hos oss lever entusiasmen for faget vårt i beste velgående. Vi er i dag et toppet lag av dedikerte medarbeidere. Noen har vært her lenge, andre har kommet til senere. Alle som en lener vi oss på NorTronic sin solide historie, samtidig som vi holder siktet rettet mot fremtidens muligheter. Med en hånd på hjertet og den andre i verktøykassen, kan vi garantere at vi aldri gir oss før alle er fornøyde.

Fra våre moderne lokaler i Stavanger tilbyr vi hyggelig og kvikk support til våre kjære kunder. I tillegg tilbyr vi også hjelp fra en rekke strategisk plasserte servicepunkter. Herfra reiser vi ut på hyggelige service- og vedlikeholdsoppdrag til kunder landet rundt.