Skiltgjenkjenning

Parkering

Parkeringsløsning med skiltgjenkjenning (ANPR)

ParkPay skiltgjenkjenningssystem (ANPR) er det mest «komplette» parkeringssystemet på markedet. Leveres med eller uten fysisk veibom og som standard løsning eller skreddersøm.

Betaling via:

  • NorBill-automat
  • ParkPay.no
  • Års- og abonnementskort
  • Integrert med EasyPark
  • Faktura

Les mer på ParkPay.no.


Foto: Belyst parkeringsanlegg sett utenfra på kveldstid.

Belysning

Parkering

Greenlux by NorTronic

Markedets beste lysprodukter!

Produktet om du har miljø og driftskostnad i tankene.
Opptil 50% mindre energikrevende enn andre LED armaturer.

Les mer om Greenlux.


Produktbilde: NorTell tavle som viser antall ledige parkeringsplasser.

NorTell

Parkering

NorTell er et telle og veiledningssystem for p-hus og p-plasser.

På alle parkeringsplasser vil NorTell – telle og veiledningssystem fra NorTronic AS – bidra til å finne parkeringsplasser raskt og miljøvennlig.

Systemet er modulbasert og tilpasses anleggets størrelse. Eksempel på bruksområde: bygårder, garasjer, kjøpesenter, hoteller, stasjoner flyplasser.

Last ned brosjyre for NorTell

Produktbilde: NorBill 1080 bommer og p-automat.

NorBill 1080

Parkering

NorBill P-system 1080 er et brukervennlig p-system basert på betaling, «kort inn/kort ut». Fleksibelt p-system for bruk i mindre p-garasjer og hotell. P-tid beregnes ut fra innkjøringstidspunkt.

Last ned brosjyre for NorBill 1080
Produktbilde: NorBill 1080 bommer og p-automat.

Produktbilde: NorPass 7000 bommer og p-automat.

NorPass 7000

Parkering

NorPass 7000 er et system for faste takster. Enkel betaling med mynt eller kort. Kan ha fornying av års/sesongkort direkte i betalingsterminal. Web basert baksystem for overvåking og rapportering. Kommuniserer via fast eller mobilnett.

Last ned brosjyre for NorPass 7000
Produktbilde: NorPass 7000 bommer og p-automat.

Foto: Tellesystem i bruk inni parkeringsanlegg.

Telle og veiledningssystem

Parkering

Parkeringsveiledning gir miljøgevinst, økt utnyttelse og høy kundetilfredshet

Stadig flere parkeringsanlegg utrustes med tellesystem og signalanlegg med eller uten plassdeteksjon. Det finnes mange årsaker til disse løsningers økte popularitet: Bilister finner raskere frem til en egnet og ledig plass. Segmenteringen av kjøretøy blir enklere, gjennom egne plasser for f.eks. handicap, familie og el-biler. Letekjøring unngås, som igjen gir miljøgevinst gjennom reduserte utslipp og bedret trafikksikkerhet.

Utnyttelsen av den enkelte parkeringsplass, også de minst tilgjengelige, øker. Skjerpet effektivitet og utnyttelse over hele linjen øker kundetilfredsheten og gir bedre økonomi for eier av parkeringsanlegget.

NorTronic sine systemer for telling og veiledning er i dag bransjeledende på kvalitet og driftssikkerhet. De er også særdeles fleksible og kan enkelt endres ved behov.

Telle og veiledningssystem

Telle og veiledningssystem for p-hus og p-plasser. På alle parkeringsplasser vil NorTell bidra til å finne parkeringsplasser raskt og miljøvennlig. Systemet er modulbasert og tilpasses anleggets størrelse.


Foto: Bil utstyrt med skanner.

Mobilt kontrollverktøy

Parkering

SCANaCAR – Mobilt kontrollkjøretøy

SCANaCAR er en bil som er utstyrt med et unikt og innovativt kamerasystem for håndhevelse av parkering. Skanneren leverer høy grad av treffsikkerhet, og gjør SCANaCAR til et av verdens mest pålitelige og effektive kontrollverktøy.

Kontrollkjøretøyet skanner parkerte biler mens den deltar i vanlig trafikk. Samtidig som biler skannes, sjekker systemet om parkeringen er gyldig. I byområder med gateparkering, vil SCANaCAR tilby en kraftig effektivisering av parkeringskontrollen. Systemet kan også tilpasses til å gjelde for motorsykkel, scooter og sykkel.

SCANaCAR er i dag i bruk over hele Europa. Her til lands leverer NorTronic tjenesten til Bymiljøetaten i Oslo kommune og Stavanger Parkering.

Last ned bruksanvisning for Mobilt kontrollverktøy


Foto: Bom og automat inne i parkeringshus.

Bom og automat

Parkering

Kort inn, kort ut med betalingsterminal

Bom med betalingsterminal er en effektiv løsning for avsperrede parkeringsområder. NorTronic sin løsning «kort inn/kort ut» sikrer lettvint betaling og tidseffektiv inn- og utkjøring. Vårt smarte administrasjonssystem, Park Manager, er brukervennlig og sikrer deg oversikt over aktivitet og salg i sanntid.

NorPass 7000

NorPass 7000 er et system for faste takster. Enkel betaling med mynt eller kort. Kan ha fornying av års/sesongkort direkte i betalingsterminal.

NorBill 1080

NorBill P-system 1080 er et brukervennlig p-system basert på betaling, «kort inn/kort ut». Fleksibelt p-system for bruk i mindre p-garasjer og hotell.


Produktbilde: NorBill 7000 p-automater.

NorBill 7000

Parkering

NorBill 7000 er det nyeste innen parkeringsautomater. Har brukervennlig grensesnitt og flerspråklig meny.

Funksjon for bruk med billett eller billettløs der man legger inn bilens reg. nummer. Funksjon for forskuddsbetaling eller faktisk P-tid.

Markedets raskeste transaksjonstid.

Kan leveres i kort utgave NorBill 7000 tilpasset betjening fra bilvindu samt imøtekomme universell utforming.

Last ned brosjyre for NorBill 7000
Produktbilde: NorBill 7000 p-automater.

Foto: Person som går forbi parkeringsautomat inne i parkeringshus.

P-automater

Parkering

Brukervennlige og driftssikre P-automater

En betalingsautomat er ofte den enkleste og mest kostnadseffektive måten å generere inntekter fra et åpent parkeringsområde. Alle NorTronic sine P-automater lages i rustfritt stålmateriale og øyevennlig design. Administrasjonssystemet sikrer deg innsyn i salg og aktivitet i sanntid. Bedre oversikt gjør det også lettere å yte god service til kundene dine.

Siden vi bygger NorBill automatene våre selv, kan vi skreddersy enhver løsning til dine ønsker og spesifikasjoner. Vi tilbyr også fjernsupport og vedlikeholdsavtale som sikrer at P-automaten alltid er oppdatert.

NorBill 7000

NorBill 7000 er det nyeste innen parkeringsautomater. Har brukervennlig grensesnitt og flerspråklig meny. Funksjon for bruk med billett eller billettløs der man legger inn bilens reg. nummer. Funksjon for forskuddsbetaling eller faktisk P-tid.